Law of attraction / Law of vibration

UNIVERSELE WETTEN
Deze wetten gelden voor elk menselijk wezen op deze planeet, niemand ontkomt aan de wetten der zwaartekracht net zoals niemand ontkomt aan de wet der vibratie. Lees verder voor meer informatie.

a8dfc694-66f3-4fcc-a6c8-e60f9d31bcc3
Gebruikte afkortingen:
LOA = Law of attraction
LOV = Law of vibration

De allereerste keer dat de term LOA gebruikt werd is in het jaar 1877 door Helena Blavatsky in het boek dat zich richt op de estorische mysteriën. Natuurlijk was dit niet de eerste keer dat deze methode gebruikt werd, zo was Phineas Quimby een van de allereerste in hedendaagse tijd die zichzelf heeft kunnen genezen van tuberculose door bepaalde frequenties wel en sommige frequenties niet toe te laten in zijn lichaam. Zo ondervond Phineas dat de kracht die ons brein heeft vele male groter is dan fysieke ziektes of tekortkomingen die deze wereld te bieden heeft.

De wet zelf
De LOA is gebaseerd op het principe van de dualiteit die veelvuldig voorkomt op deze planeet. Het komt er op neer dat de mens alles kan krijgen wanneer je daarop ingesteld bent met je gedachten, gevoelens en vibraties. Eigenlijk moet je hele leven in het teken staan van iets wat je graag wilt hebben of bezitten, je leeft er als het ware naar. Het is hierbij wel van belang dat je ook daadwerkelijk weet wat je wilt, en dat is een grote klus voor een hoop mensen omdat hun visie troebel is door de conditionering die ze hebben gemaakt vanaf kleins af aan. Dat zal de enige manier zijn waarin jij je dromen waarmaakt, period. Wees helder en puur over je intenties, zodra je dat onder de knie hebt zullen weinig tegenslagen je nog tegenhouden op de weg naar je dromen.

Combinatie
Iedereen heeft wel eens te maken met een probleem. Je kunt dan bij de pakken gaan neerzitten, maar wat je ook kan doen is het als een uitdaging zien die overwonnen moet worden. Zij die zich concentreren op negatieve beelden zouden verder moeten kijken dan hetgeen ze op basis van die negatieve beelden verwezenlijken. Je hebt een keus! Wanneer je elke dag van je werk thuis komt, de tv aanzet, iets gaat eten, en weer naar bed gaat, dan is dat geen keuze. Het is een automatisme, je leeft onbewust. Stap uit de routine en wees bewust met ALLES wat je doet verdeeld over de dag. Wees dankbaar voor wat je wel hebt en vergeet wat je nog niet hebt.

Het is van uiterste belang dat alles wat gedacht word ook word ondersteund door de positieve gevoelens die daar bij horen. Wil jij de loterij winnen maar ben je steeds aan het nadenken over het feit dat je het nog steeds niet gewonnen hebt na al die jaren, dan zal de wet er ook voor zorgen dat je het niet ontvangt.

Daarom is de combinatie van LOA & LOV uitermate belangrijk voor het manifesteren.

VOEL…
Voel de vibratie die hoort bij een groot geld bedrag winnen of de blijdschap die je voelt als je bereikt hebt waar je al jaren voor werkt. Acteer en doe alsof jij het allang ontvangen hebt, zodra je rijkdom van binnen gaat ervaren zal het universum je rijkdom geven en door bewuster met je keuzes om te gaan, zul je beter in het leven staan en je dromen kunnen verwezenlijken. Boeddha zei dan ook: ‘alles wat we zijn is een resultaat van wat we hebben gedacht’.

De belangrijkste punten op een rij:
-JE INTENTIES
-DANKBAARHEID
-GEDACHTEN
-BIJBEHORENDE VIBRATIE
zodra al die punten op één lijn liggen kun je gaan manifesteren

Het boek ‘‘The secret’’ van Rhonda Byrne is voor mij één van de redenen dat ik deze informatie nu begrijp en kan toepassen.

Als jij ook de volledige informatie wilt begrijpen is er een mogelijkheid om het boek ‘‘The Secret’’ van Rhonda Byrne bij mij te lenen. Graag een persoonlijk bericht als er interesse is.

Brian Mulders
Alias: KIDDO
Mail: [email protected]

3 Likes

Zeker gelezen, down the rabbit hole (film) past ook precies in die richting. Ik ken inderdaad ook een aantal mensen die daar actief mee bezig zijn en daar naar zeggen heel veel uithalen (en mee geven :wink:).

Keep it up @KIDDO.